Gratulálok a döntésedhez, a „Weboldal hibák, amelyekkel érdeklődőket veszítesz” című csekklista hamarosan megérkezik az email fiókodba.

Várj még, mert van itt neked valami még hasznosabb.

Ezen az oldalon egy olyan személyre szabott segítséget kínálok fel számodra, amit a korábbi csekklista letöltők igénye keltett életre: Weboldal elemzést.

A csekklistából megismerheted a leggyakoribb hibákat, és ellenőrizheted önállóan a meglévő oldalad.

A könnyebb, gyorsabb és biztosabb megoldás viszont az, amikor egy szakértő külső szem teszi ezt meg helyetted.

A korábbi csekklista letöltők igényeire reagálva létezik a weboldal elemzés szolgáltatásom, így jó eséllyel számodra is hasznos lesz.

Miből áll ez a szolgáltatás?

weboldal elemzes weboldal elemzés

Weboldal elemzés

Átnézem meglévő weboldalad technológia, dizájn és marketing szempontok szerint, keresve azokat a fejlesztési lehetőségeket, amelyekkel az oldal eredményei javíthatók.

online konzultacio weboldal elemzés

Online konzultációval

Egy online konzultáción megmutatom neked a lehetőségeket, elmagyarázom a miérteket is, és konkrét javaslatokat teszek arra, hogy min kell változtatnod.

dokumentum weboldal elemzés

Dokumentáltan

A konzultáción nem kell majd jegyzetelned sem, mert készítek egy dokumentumot, ami tartalmazza ezeket a javaslatokat. Így biztosan nem marad ki semmi.

Személyre szabottan a te oldaladról – Konkrét javaslatokkal a javulásért – 1 az 1-ben konzultáción a jobb megértésért

Miért érdemes rám hallgatnod?

Volosinovszki Szabolcs vagyok, szolgáltatók online megjelenésének szakértője.

Küldetésem: Olyan weboldalakat készíteni szolgáltató vállalkozások számára, amely képes megszólítani a leendő ügyfeleket, így támogatva az online ügyfélszerzésüket.

Hibákat nélkülöző weboldal elkészítésével, marketing szemlélettel, folyamatos támogatással, a leggyakrabban felmerülő igényekre kész megoldásokkal tudlak téged is segíteni.

weboldal készítés elemzés

Rólam mondták:

“Volosinovszki Szabolccsal  a weboldalam készítése során kezdtünk el együtt dolgozni. Több lehetséges szolgáltatót is megnéztem, de a szakmailag alapos bemutatkozó anyaga és a gyors válaszai már a közös munka megkezdése előtt jelezték számomra, hogy jó választás lesz vele együttműködni.

A megfelelő ár-érték arány mellett nekem fontos volt, hogy ne csak egy honlapot készítsünk, hanem gondoljuk végig a vállalkozás teljes marketing folyamatát és a jövőbeli lehetőségeket is.

Egy honlap elkészítése időt, energiát és elköteleződést követel a megbízótól is. Szabolcs részletekre is figyelő szaktudása garanciát jelentett arra, hogy hatékonyan tudjunk együtt dolgozni a tervezésben és a megvalósításban is.”

Nagy István
playmakerconsulting.hu

Kinek ajánlom a weboldal elemzést?

Neked, ha magad készítetted el a weboldaladat, sok időt és energiát tettél ebbe, mégsem vagy teljesen elégedett az eredményességgel.

Neked, ha belátod, hogy egy külső szem meglátásai segíthetnek jobbat létrehozni, és elfogadod az építő kritikát egy hozzáértőtől.

Neked, aki nem találsz olyan tréninget, amivel tovább fejleszthetnéd a meglévő tudásod, és úgy érzed, hogy megrekedtél egy ponton.

Kinek nem ajánlom?

Annak, aki tökéletesen elégedett a meglévő weboldala eredményeivel.

Annak, aki mindent tud, azt is a legjobban, és már nincs hová fejlődnie.

Annak, aki inkább megkeresne, hogy készítsek neki egy újat. 🙂

Ők kattintsanak ide.

Mit mondtak mások a velem való konzultációkról?

“Szabolcs azokat a technikai problémákat segített megoldani a weboldalamon, amire egyedül nem találtam a választ. Mellette számos nagyon hasznos javítanivalóra hívta fel a figyelmemet.
A segítségével nem csak mutatóssá, hanem igazán profivá sikerül tenni a weboldalamat.”

Csordás Enikő

“Konzultációnk alkalmával nagyon segítőkész volt. Kreatív hozzáállás és produktivitás jellemezte beszélgetésünket. Ajánlom bátran!”

Gábor

Weboldal elemzés – így fog működni

kattints weboldal elemzés

Add meg az elemzéshez és értesítéshez szükséges adataidat.

email weboldal elemzés

Amint elkészültem az elemzéssel email-ben foglak értesíteni.
Telefonon csak indokolt esetben kereslek.

időpont

Válassz egy számodra alkalmas időpontot és foglalj le egy konzultációt.
A konzultációkat ZOOM-on tartom.

konzultacio2 weboldal elemzés

Átbeszéljük mire jutottam, átnézzük mit találtam, megválaszolom a kérdéseidet.

doksi weboldal elemzés

Elküldöm a dokumentumot, ami segíteni fog neked a konzultáció után.

Mennyibe kerül a weboldal elemzés?

Elemzés értéke, dokumentációval: 30.000 Ft

Konzultáció értéke (30 perc): 5000 Ft

Bevezető áron, most: 14.990 Ft

Fizess utólag garanciával

Magabiztos vagyok abban a kérdésben, hogy tudok-e értéket adni, és neked is megelőlegezem a bizalmat. Így a konzultáció végén kell eldöntened, hogy valóban értékes volt-e számodra, amit kaptál.

Ha igen, akkor kifizeted ezt az árat, én pedig elküldöm neked az írásos anyagot. Korrekt így?

Gyakran ismételt kérdések

1 héten belül mindenképp visszajelzést kapsz. Az elemzéseket a beérkezés sorrendjében készítem, így érdemes mielőbb meghoznod ezt a döntést.

Jelenleg szerdán és pénteken vannak nyitva konzultációs időpontok a naptáramban. Igény esetén ezt tudom bővíteni, hogy ne kelljen sokat várnod az elemzés bemutatására.

A fizetéshez díjbekérőt küldök a konzultáció után, ami alapján el tudod nekem utalni az elemzés díját. 

Alanyi adómentes vagyok, így ÁFA ezt az összeget nem terheli. Ez a bruttó ár, amit fizetned kell.

Természetesen emberi nyelven fogom a javaslataimat elmondani, igyekszem kerülni a szakmai zsargont. A konzultáció jó lehetőség arra, hogy visszakérdezz, ha valami nem világos.

Nyugodtan megkereshetsz, ha valamit nem sikerül megoldani, és legjobb tudásom szerint segítelek majd. A további segítséghez egyedi árakat tudok neked adni, a probléma típusától függően.

Bármilyen kérdés maradt nyitva számodra, kérlek írj nekem egy emailt, amire 1 munkanapon belül válaszolni fogok. Ide írhatsz: info@vsitedesign.hu