Az online megjelenés a célod, vagy online ügyfélszerző folyamatot építenél?

Akár az online megjelenés a célod, akár egy marketing stratégia részeként kiaknáznád az online marketingben rejlő lehetőségeket, az alap egy olyan weboldal, ami képes megszólítani az érdeklődőidet.

Volosinovszki Szabolcs vagyok, szolgáltatók online megjelenésének szakértője.

Küldetésem: Olyan weboldalakat készíteni szolgáltató vállalkozások számára, amely képes megszólítani a leendő ügyfeleket, így támogatva az online ügyfélszerzésüket.

Hibákat nélkülöző weboldal elkészítésével, marketing szemlélettel, folyamatos támogatással, a leggyakrabban felmerülő igényekre kész megoldásokkal tudlak téged is segíteni.

weboldal készítés elemzés

Azoknak, akik eddig engem választottak az alábbiak voltak fontosak a weboldalukkal kapcsolatban:

Az ügyfelekhez szólva

Olyan weboldalt akartak a vállalkozásuknak, amely nem nekik, vagy szakmai közösségüknek készült, hanem a szolgáltatásuk iránt érdeklődőkhöz szólnak. Ehhez szükséges a marketing szemlélet, és támogatás.

Kiszámítható, stabil működéssel

Legtöbbjük nem szeretne, vagy tudna azzal foglalkozni, ami a weboldal stabilitásához szükséges. Olyan megoldást kerestek, amihez hosszú távú üzemeltetés társul.

Rövid határidővel módosíthatóan

A vállalkozásuk változik, fejlődik. Ezt le kell követnie a weboldaluknak is. Fontos számukra, hogy ezek a módosítások gyorsan tudjanak megtörténni.

Fejlesztés lehetőségével

A vállalkozásaik céljai megkívánják, hogy új aloldalakkal, vagy funkciókkal bővítve legyen a meglévő weboldal. Az általam készített weboldalak esetén ez a lehetőség adott.

Velük közösen már elértük, hogy ezek a weboldalak megoldják a problémáikat:

Meg tudtuk mutatni, hogy

milyen értékek teszik különlegessé az ő szolgáltatásukat, és ezek az értékek milyen emberek számára relevánsak. Így a legjobb érdeklődőik képesek hozzájuk kapcsolódni, akik később a legjobb vevőik lehetnek.

Mindegy milyen eszközről

érkeznek a látogatók, bizalmat épít bennük az az igényesség, ami a weboldalon fogadja őket. Mobilon is hibátlan megjelenéssel és teljes funkcionalitással találkozhatnak.

Mindig naprakészen

fogadhatják látogatóikat a weboldalon, ami miatt nem sérül az ügyfélélmény online megjelenésük esetén sem, hiszen számukra ez a szolgáltatás nyújtásánál is fontos szempont.

Adminisztratív terhek nélkül

képesek fogadni a megkereséseket, vagy értékesíteni a szolgáltatásukat online. Automatizmusokat alkalmazva építhetik a bizalmat érdeklődőikben, megkönnyítve saját dolgukat is.

Egy ügyfelemnek azért készítettünk új weboldalt, mert a korábbi partnerénél már nem tudta azt sem elérni, hogy módosítva legyen a nyitvatartási idő az oldalon. A vállalkozás kínálatában lévő változások bemutatására végképp nem volt esélye.

Egy ilyen online megjelenést az ügyfélélmény sínyli meg, ami a vállalkozást is rombolja.

Kihasználva az alkalmat nem csak a megjelenés minőségét javítottuk, hanem olyan funkciók is bekerültek az oldalba, amelyek javítják a működés hatékonyságát.

A rendszeresen érkező ajánlatkérések mellett a tartalom is naprakész az oldalon, és egy ilyen oldallal már érdemes hirdetésre költeni.

egyuttmukodes Konzultációs ajánlat
egyuttmukodes2 Konzultációs ajánlat

Egy másik ügyfelem szerette volna kerülni a zsákutcákat, és egy tudatosan felépített online jelenléttel akarta megtámogatni a vállalkozását.

Átbeszélve a lehetőségeket és az elképzeléseit egy olyan weboldalt kapott, ami az aktuális céljaihoz illeszkedett.

Rendszeresen bővül az oldala új tartalmakkal, és időnként átbeszéljük, hogy milyen új lehetőségekkel éljünk azért, hogy folyamatosan támogassa az ügyfélszerzését ez az eszköz, követve a vállalkozása növekedését.

Azt kell eldöntened, hogy akarsz-e felesleges köröket futni, vagy elsőre olyan weboldalt akarsz a vállalkozásod számára, ami megszólítja az érdeklődőidet?

Ha weboldalt szeretnél készíttetni, ezen az oldalon lehetőséged van jelentkezni egy 30 perces, díjmentes online konzultációra.

Ennek a konzultációkat Zoom-on tartom, kérlek te is olyan eszközről csatlakozz, aminek van kamerája.

Átbeszéljük, hogy milyen igényeid vannak most, és mi az ami felmerülhet később.

Megismerve a megoldásaimat el tudod majd dönteni, hogy ilyen partnert kerestél-e. 

Jelentkezéshez kattints a gombra

Válaszolj pár kérdésemre, hogy felkészülhessek a beszélgetésünkre

Válassz egy számodra alkalmas időpontot, és foglald le

Rólam mondták:

“Volosinovszki Szabolccsal  a weboldalam készítése során kezdtünk el együtt dolgozni. Több lehetséges szolgáltatót is megnéztem, de a szakmailag alapos bemutatkozó anyaga és a gyors válaszai már a közös munka megkezdése előtt jelezték számomra, hogy jó választás lesz vele együttműködni.

A megfelelő ár-érték arány mellett nekem fontos volt, hogy ne csak egy honlapot készítsünk, hanem gondoljuk végig a vállalkozás teljes marketing folyamatát és a jövőbeli lehetőségeket is.

Egy honlap elkészítése időt, energiát és elköteleződést követel a megbízótól is. Szabolcs részletekre is figyelő szaktudása garanciát jelentett arra, hogy hatékonyan tudjunk együtt dolgozni a tervezésben és a megvalósításban is.”

Nagy István
playmakerconsulting.hu