Szolgáltatóként szeretnél ügyfeleket szerezni online?

Eljött az ideje a konkrét tervek elkészítésének?

Ha szeretnél egy olyan segédletet, amivel megkönnyítheted a dolgod, olvass tovább!

Egy AJÁNDÉKKAL is készültem, ami még értékesebbé teszi az ajánlatom.

Mikor lesz hasznos a tervezési segédlet számodra?

Miben segíthet neked ez a tervezési segédlet?

Milyen formában kapod meg a tervezési segédletet?

A célom az volt, hogy egy gyakorlatban használható anyagot állítsak neked össze. Ezért egy feladatlap formájában kapod meg a segédletet, ami szerkeszthető általad.

Ne számíts hosszú magyarázatra az egyes feladatoknál. A cél nem az volt, hogy egy könyvet kapj készhez, hanem az, hogy azonnal el is induljon a munka.

Ha már olvastad a cikkeimet, ingyenes anyagaimat, akkor én biztos vagyok abban, hogy a rövid magyarázatok, és a feladatonkénti célok meghatározása elegendő segítsége lesz számodra.

Emellett pedig természetesen lehetőséged van kérdezni is tőlem, és 2 munkanapon belül biztosan megérkezik a válasz is.

Említettem korábban egy ajándékot is. Mi is ez?

Szeretném, hogy az ajánlatom értéke mindenképp nagyobb legyen mint az ára, ezért a tervezési segédletet kiegészítettem egy ajándékkal is.

Az ajándékom pedig egy ingyenes, 30 perces online konzultáció. Ez lehetőséget biztosít neked arra, hogy átbeszéljük a már kidolgozott tervedet. Ha valamilyen elakadásod, vagy bizonytalanságod van a tervvel kapcsolatban, akkor igyekszem majd segíteni, hogy túl tudj lépni rajta.

A 30 perc végére remélhetőleg egy közösen tökéletesített terv lesz a kezedben.

Ennek a 30 percnek nem célja, hogy értékesítsem neked a szolgáltatásomat, mindössze a beszélgetésünk végén fogom feltenni neked a kérdést, hogy szeretnéd-e, ha segítenék a megvalósításban.

Természetesen nincs semmilyen kötelezettséged, hiszen ez egy ajándék konzultáció.

Mennyibe kerül a tervezési segédlet?

A feladatlap ára 4990 Ft, ami egy könyv árának felel meg, ugyanakkor gyakorlati alkalmazásra készült. Az online konzultáció értéke pedig 4950 Ft, amit most ajándékba adok.

A fizetés után emialben kapod meg a munkafüzet letöltési linkjét, és azonnal neki is állhatsz a tervezésnek.

Az online konzultációhoz az általad kidolgozott tervet kell elküldened emailben. Az elérhető időpontok, illetve az időpont foglaló oldalhoz válasz emailben kapod meg a linket.

Hogyan tudsz fizetni?

Bankkártyás fizetésre van lehetőséged. Az oldalon nem tárolok bankkártya adatokat. A fizetés a Paylike szolgáltatásán keresztül történik, teljes biztonságban. További információk a bankkártyás fizetési szolgáltatóról itt érhetőek el: paylike.hu

Milyen számlát kapsz a vásárlásodról?

Minden vásárlásról e-számla készül, amit a vásárláskor megadott email címedre fogok küldeni neked a Billingo rendszerén keresztül.

Kérlek, ha a vállalkozásod nevére kéred a számlát, akkor azt a megrendeléskor jelezd az űrlapon, és add meg az adószámod is.

Az ajánlatom összefoglalva

Tervezési segédlet

Gyakorlatias feladatlap az online ügyfélszerző folyamatod megtervezéséhez, ami végig vezet a tervezésen.

Így semmi nem kerüli el a figyelmed, és egy kész tervvel állhatsz neki a megvalósításnak.

Ajándék online konzultáció

Segítek a terveddel kapcsolatos esetleges kérdéseket tisztázni, és véglegesíteni azt. Közösen tökéletesítjük az elképzeléseidet.

Illetve, ha szeretnél, akkor beszélünk a megvalósítás lehetőségeiről is.

9940 Ft helyett 4990 Ft-ért